Företagsinformation

Innehållet i denna webbutik tillhandahålls, uppdateras och hanteras av följande företag:Svensk MATTDESIGN AB
Trädgårdsgatan 6
45231 Strömstad
www.svenskmattdesign.se

Organisationsnummer:556883-2470
VOEC 2033178
Telefonnummer:+46703184750
E-postadress: diana@svenskmattdesign.se

Betalning och priser

Alla priser är dagsaktuella och kan komma att ändras i framtiden. Individuellt och aktuellt totalpris för din beställning summeras i kassan, inklusive eventuella avgifter för frakt och betalning, samt moms.

Vi erbjuder följande betalsätt:

  • Svea Ekonomi
    Svea Ekonomi gör det enkelt, flexibelt och tryggt för dig att handla på nätet. Genom att besvara ett par frågor identifierar du dig enkelt och du kan välja den betalmetod som passar dig bäst. En finess med Svea  Checkout är att vi skiljer på köp och betalning. Först bekräftar du ditt köp och sedan väljer du hur du vill betala. Antingen med Svea Ekonomi faktura eller Svea Ekonomi konto – eller med kort eller banköverföring. Allt är lika säkert.

Villkor för betalning anges även i kassan under respektive betalningsalternativ.

Leveranser och returer

Vi erbjuder följande leveransmetoder:

  • Leverans
    Fast pris 99 SEK .Leverans sker inom 1*2 veckor till närmsta utlämningsställe. Vid brådskande ring så ordnar vi snabbare levernas.

Villkor för leverans anges även i kassan under respektive leveranssätt. Om inget anges gäller 1-2 veckaors leveranstid. Om en artikel har avvikande leveranstid står det angivet vid respektive artikel. Om leveransförsening uppstår meddelar vi dig detta genom e-post. Vi kommer att göra allt vi kan för att fullfölja din beställning. Det kan finnas tillfällen som gör det omöjligt att fullfölja beställningen, exempelvis då vår leverantör eller speditör inte kan fullfölja deras åtagande till oss. Vi förbehåller oss rätten att friskriva oss från all ersättning till kund gällande leveransförseningar.

Returer

Måttbeställda mattor och mattor med egen text/logo tas ej tillbaka då det är specialbeställt och tillverkas efter kundens mått eller text/logo

Returer sker på din egen bekostnad utom om artikeln är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. 

14 dagars öppet köp

Vi följer distansavtalslagen och därmed har du rätt att returnera beställda varor utan att ange någon anledning gäller ej måttbeställda mattor och mattor med egen text/logo då dessa tillverkas efter kundens önskemål. Du ångrar ditt köp genom att inom 14 dagar från att du mottagit din beställning (eller större del av) meddela oss. Artikeln ska returneras väl emballerad, i fint skick och i originalkartong. Du står själv för returfrakten.

Mattan skall vara oanvänd och inte använd i större utsträckning än vad som är nödvändigt för att prova storlek och färg.

Returer skickas till:
Svensk MATTDESIGN AB
Trädgårdsgatan 6
45231 Strömstad

Återbetalning

Om du nyttjar din ångerrätt betalar vi tillbaka vad du har betalat för artikeln snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot artikeln. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka artikeln.

Läs mer om distansavtalslagen hos Konsumentverket: http://www.konsumentverket.se/

Integritetspolicy

När du lägger din beställning hos oss behöver du uppge vissa personuppgifter. I samband med din beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt personuppgiftslagen (PUL) rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.